Naast de eigen competitie zijn er een aantal competities/toernooien waar PBF regelmatig aan meedoet:

We doen mee met 3 PBF teams: 

We spelen onze thuiswedstrijden in de VTA Blixems sporthal.

Op 2 maart 2019 organiseert J.N.V.C. alweer voor de 33e keer het jaarlijks terugkerende volleybaltoernooi voor kerken, jeugdgroepen, koren, sociëteiten. etc. PBF doet gewoonlijk mee met 1 of 2 herenteams. Om 11 uur wordt het startsein gegeven door de organisatie. Tegen 4en worden per categorie de prijzen uitgereikt.

Helaas doet er in 2019 geen PBF team mee. Hopelijk volgend jaar weer wel. Zodra bekend is wanneer het toernooi in 2020 gehouden wordt volgt meer informatie over inschrijving.

In 2019 organiseert VC BLOKKART voor de 34e keer het traditionele LENTETOERNOOI. Dit jaarlijks terugkerend recreantentoernooi wordt na de normale competitie gespeeld. Dit jaar tussen 29 april en 6 juni op doordeweekse avonden.

Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk 15 februari 2019.

We doen aan de Bestse Bedrijven Volleybal Competitie mee met 4 PBF teams onder de naam van hun sponsor:

Foudraine Optiek, Mutsaers Uitvaartverzorging, Klaassen Schilderwerk en ASML.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Minden voorjaarstoernooi is een toernooi waar PBF teams(s) van harte uitgenodigd zijn, en het altijd gezellig is, zeker in combinatie met het voorjaarsfeest wat erbij georganiseerd wordt. Dit jaar wordt het gehouden op zaterdag 18 mei. Gezien de afstand betekent dit vertrek op vrijdag, terug op zondag.

Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., uiterlijk 15 april 2019.

Van 26 tot en met 30 juni 2019 vinden de 22e Europese Bedrijfssport Spelen plaats in Salzburg, Oostenrijk. Op 2 keer na is PBF volleybal hier altijd bij aanwezig geweest en ook deze keer willen we graag met 1 of 2 of meer teams deelnemen. Mis de kans niet om deel te nemen aan dit fantastische event!

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Het Hajraa Buitentoernooi is sinds haar eerste editie in 1979 uitgegroeid tot het grootste 6x6 grasvolleybaltoernooi van Europa. Ieder jaar wordt dit toernooi georganiseerd door volleybalvereniging Hajraa. In 2019 wordt het toernooi gehouden op 14, 15 en 16 juni.

Gewoonlijk doen er meerdere PBF teams mee, dus hopelijk dit jaar ook weer!

Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..