Naast de eigen competitie zijn er een aantal competities/toernooien waar PBF regelmatig aan meedoet. Meer informatie is via de links te vinden. Mocht je daarnaast nog vragen hebben stuur dan even een berichtje via het contact formulier.

We doen mee met 3 PBF teams: 

Thuiswedstrijden spelen we op dinsdag in de Tivoli sporthal.

Ook in 2020 organiseert J.N.V.C. het jaarlijks terugkerende volleybaltoernooi voor kerken, jeugdgroepen, koren, sociëteiten. etc. PBF doet gewoonlijk mee met 1 of 2 herenteams. Om 11 uur wordt het startsein gegeven door de organisatie. Tegen 4en worden per categorie de prijzen uitgereikt.

In 2020 organiseert VC BLOKKART voor de 35e keer het traditionele LENTETOERNOOI.
Dit jaarlijks terugkerend recreantentoernooi wordt na de normale competitie gespeeld.
De wedstrijden worden gespeeld op doordeweekse avonden.

We doen aan de Bestse Bedrijven Volleybal Competitie mee met 4 PBF teams onder de naam van hun sponsor:

Foudraine Optiek, Mutsaers Uitvaartverzorging, Klaassen Schilderwerk en ASML.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Minden voorjaarstoernooi is een toernooi waar PBF teams(s) van harte uitgenodigd zijn, en het altijd gezellig is, zeker in combinatie met het voorjaarsfeest wat erbij georganiseerd wordt. Gezien de afstand betekent dit vertrek op vrijdag, terug op zondag.

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Elk oneven jaar organiseert de European Federation for Company Sport, kortweg EFCS, de Europese Bedrijfssport Spelen. In 2021 is het in Arnhem, dus lekker dichtbij. PBF Volleybal doet bijna altijd met 1 of 2 teams mee.

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Het Hajraa buitentoernooi is sinds haar eerste editie in 1979 uitgegroeid tot het grootste 6x6 grasvolleybaltoernooi van Europa.

Het Hajraa binnentoernooi in een prima opwarmer voor het nieuwe seizoen.

Gewoonlijk doen er meerdere PBF teams mee, dus hopelijk dit jaar ook weer!