Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een recreatieve volleybalvereniging met momenteel 15 teams. We spelen elke dinsdagavond tussen 18:30 en 21:00, trainen van 21:00 tot 22:30. En het sportcafé is de gelegenheid om gezellig wat te drinken en te kletsen. Je vindt ons in het zuidoosten van Eindhoven in sporthal Tivoli.

Kom gerust eens kijken, alleen, met vrienden, buren, familie, collega's of met een heel team. Vraag naar één van de bestuursleden Jeroen, Ben, Erik of Onno. We ontvangen je graag.

Het seizoen 2023-2024 loopt van 29 augustus 2023 tot en met 21 mei 2024. De eerste 3 dinsdagavonden zijn om weer even te wennen. De PBF Volleybal Competitie begint op 19 september 2023. De wedstrijden voor het PBF Volleybal Beker Toernooi worden op 3 avonden verdeeld over het seizoen gespeeld. Vlak voor de kerstvakantie maken we er wat ludieks van op de PBF Mix avond . De laatste speelavond van het seizoen spelen we ook nog de altijd spannende PBF Volleybal Cup Night, gevolgd door de prijsuitreiking in het Sportcafé. We sluiten zoals gewoonlijk het seizoen af met een leuk feest.

De kosten om mee te doen zijn laag: Zo’n €650 per team, all-in, voor 34 speelavonden. Dat is dus nog geen €3 per persoon per dinsdagavond, inclusief trainen!

Wat de PBF Volleybal Regels betreft spelen we een licht aangepaste versie van de NeVoBo regels. De aanpassingen hebben voornamelijk te maken met de veiligheid van de spelers, dus veel verschil is er niet.

Tot gauw op een dinsdagavond in sporthal Tivoli!

Click om de PBF Volleybal poster te downloaden

Competities & Toernooien