Vanwege de Covid-19 pandemie is seizoen 2019-2020 op 12 maart 2020 vroegtijdig beëindigd.

Zodra er duidelijkheid is over seizoen 2020-2021 zullen we de leden informeren en deze site aanpassen.


Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn een recreatieve volleybalvereniging met momenteel 12 teams. We spelen elke dinsdagavond tussen 18:30 en 21:00, trainen van 21:00 tot 22:30. En het sportcafé is de gelegenheid om gezellig wat te drinken en te kletsen. Je vindt ons in het zuidoosten van Eindhoven in sporthal Tivoli.

Kom gerust eens kijken, alleen, met vrienden, buren, familie, collega's of met een heel team. Vraag naar één van de bestuursleden Jeroen, Ben, Ton of Onno. We ontvangen je graag.

Het seizoen 2019-2020 loopt van 27 augustus 2019 tot en met 12 mei 2020. De eerste 3 dinsdagavonden zijn om weer even te wennen. De PBF Volleybal Competitie begint op 17 september 2019. De wedstrijden voor het PBF Volleybal Beker Toernooi worden op 3 avonden verdeeld over het seizoen gespeeld. De laatste speelavond van het seizoen spelen we ook nog de altijd spannende PBF Volleybal Cup Night, gevolgd door de prijsuitreiking in het Sportcafé. We sluiten zoals gewoonlijk het seizoen af met een leuk feest.

De kosten om mee te doen zijn laag: €570 per team, all-in, voor 34 speelavonden. Dat is dus nog geen €3 per persoon per dinsdagavond, inclusief trainen!

Wat de PBF Volleybal Regels betreft spelen we een licht aangepaste versie van de NeVoBo regels. De aanpassingen hebben voornamelijk te maken met de veiligheid van de spelers, dus veel verschil is er niet.

Tot gauw op een dinsdagavond in sporthal Tivoli!


Competities & Toernooien

Competitie

PBF Volleybal speelt een interne competitie met 12 teams. We beginnen met 1 poule waar ieder team elk ander team een keer tegenkomt. Daarna gaan we verder in 2 poules.

Lees meer

Beker

De PBF Volleybal Beker wordt gespeeld volgens het knock-out systeem met rondes verspreid over 3 avonden in het seizoen. Na de eerste ronde gaan 2 Lucky Losers alsnog verder.

Lees meer

Mix

Het Mix Toernooi is een ludieke 'competitie' op 1 avond. Dit seizoen zullen we iets nieuws bedenken. Als je een leuk idee hebt laat het weten via het contact formulier onderaan.

Lees meer

Cup Night

De Cup Night is een knock-out toernooi op 1 avond en wordt gespeeld op de laatste avond van het seizoen. Elk team speelt minimaal 3 wedstrijden, ongeacht wint of verliest.

Lees meer
Naast de PBF Volleybal competities en toernooien doen PBF teams ook mee in competities en toernooien georganiseerd door andere verenigingen.